Instalarea și configurarea sistemului Smartbot pe site-ul dvs.

Învățarea și adaptarea AI la structura și conținutul website-ului

Crearea unui model de conversație avansat bazat pe informațiile din platforma și datele adiționale ale afacerii dvs. (documente de prezentare ale serviciilor, oferte anterioare, înregistrări ale conversațiilor anterioare etc.).

Asistență 24/7 pentru clienții dvs. prin intermediul sistemului AI.

Răspunsuri mai precise și adaptate la contextul afacerii tale, datorită cunoștințelor extinse ale AI-ului.

Informatii rapide si relevante catre clienti despre produsele sau serviciile oferite

gif-asis-AI-v4

Smartbot cu IA, un chat cu Inteligenta Artificiala care ajuta companiile atat pe zona de conversie cat si pe zona de customer support.

 • Chat în timp real: Oferă asistență imediată vizitatorilor site-ului, răspunzând prompt la întrebări și solicitări.
 • Răspunsuri automate la întrebări frecvente: Capabil să ofere răspunsuri predefinite la cele mai comune întrebări, economisind timp și resurse.
 • Personalizare: Ajustează răspunsurile în funcție de întrebările fiecărui utilizator.
 • Asistență în procesul de cumpărare: Ghidare clienții prin procesul de selecție și achiziție a produselor/serviciilor.
 • Eficientizarea procesului de suport: Gestionarea eficientă a solicitărilor frecvente, permițând echipei de suport să se concentreze pe cazuri mai complexe.
 • Generarea de leaduri calificate: Identifică potențiali clienți și colectează informații valoroase, contribuind la optimizarea strategiilor de marketing și vânzări.
 • Securitate și confidențialitate: Asigură protecția datelor utilizatorilor și respectă reglementările privind confidențialitatea.
 • Compatibilitate cu dispozitive mobile: Oferă o experiență fluidă și accesibilă de pe orice dispozitiv mobil, asigurând accesul la asistență oricând și oriunde.
 • Disponibilitate continuă: Asigură suport non-stop, fără a fi afectat de fusurile orare sau de orele de vârf, asistență constantă chiar și în afara orelor de funcționare ale echipei de suport uman.
 • Feedback și îmbunătățiri continue: Colectează feedback în timp real și utilizează informațiile pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor și experienței utilizatorilor.
 • Îmbunătățirea satisfacției și loialității clienților: Prin personalizare, răspunsuri rapide și consistente și oferirea de asistență non-stop, Smartbot - Asistentului AI crește nivelul de satisfacție și loialitate al clienților. Aceasta duce la fidelizarea clienților existenți și la creșterea potențialului de recomandare către alți potențiali clienți.
 • Creșterea productivității și scalabilității: Smartbot - Asistentului AI poate gestiona simultan un număr mare de interacțiuni și solicitări, fără a fi limitat de constrângerile umane. Aceasta permite afacerii tale să crească în mod scalabil și să gestioneze volumul de trafic și de solicitări fără probleme.

Asistență Rapidă Cu Smartbot

Dă-i afacerii tale avantajul inteligenței artificiale. Încearcă și descoperă cum poate transforma modul în care te conectezi cu clienții și cum poți crește eficiența operațională.

Completează formularul de contact cu întrebările sau solicitările tale, iar echipa noastră îți va oferi suport personalizat în cel mai scurt timp. 

Date de contact
info@smartbot.ro

Solicită o demonstrație gratuită

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Prin trimiterea formularului rezultă că sunteți de acord cu
Politica De Confidentialitate

Abonare la newsletter

Vei primi cele mai noi informații și oferte despre serviciile oferite de Smartbot.

© 2024 Smartbot. Toate drepturile rezervate.